Flora

Des de 1946 un comerç “dedicat” a la gent d’Alcanar que amb el pas de les generacions ha anat modificant, millorant i actualitzant els serveis que ofereix.

A dia d’avui, un equip especialitzat, forma FLORA i s’obre a nous temps i horitzonts, engegant Floraonline.cat. A la nostra botiga online podràs trobar, triar i comprar per gaudir de totes les sensacions que integren els productes que t’oferim en moda, salut i bellesa.

A l’apartat de botiga hi trobaràs exclusius productes per a la nostra població: complements de moda per a dona i home, perfumeria selecta, cosmètica..Des de sempre la qualitat, l’actualitat i la distinció han estat símbol dels nostres articles, pensats per a els nostres clients.

 

El món de la estètica ofereix una amplia selecció de serveis amb productes de primera qualitat, (Massada, Semilac, Thuya,..) de caire natural i mineral que garanteixen l’èxit dels tractaments,la sensació de benestar i el confort. Les nostres especialistes valoraran i assessoraran el que més pot convindre  i beneficiar els nostres clients.

L’apartat de fisioteràpia incorpora un nou servei online  unit al servei presencial de tractament terapèutic individualitzat habitual fins ara. L’objectiu  sempre són les persones, atendre-les de la millor manera possible; facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la seva funcionalitat.

Flora

ENS TROBARÀS EN:

C/ Felip pedrell, 14
43530 Alcanar (Tarragona)

POTS VISITAR-NOS EN:

La nostra botiga virtual
https://floraonline.cat/botiga